Yhdistykseltä on mahdollista vuokrata tenniskenttää, pientä kokoontumistilaa, kahvinkeitintä sekä työvälineitä.

DSCN2173

Kenttä avataan keväisin säiden salliessa kevätkunnostuksen valmistuttua. Pelikausi jatkuu syksyllä niin kauan, kuin se säiden puolesta on mahdollista.
2021 kentän myöhäisestä perusparannuksen aloituksestä johtuen  kenttä on vielä keskeneräinen.
Mikäli säät sallivat kenttä valmistunee viikon 22 aikana.
Tenniskenttään voi ostaa pelikauden mittaisia pelioikeuksia. Pelikausi alkaa keväällä kentän kunnostustilanteen ja säätilojen mukaan.  Kuitenkin aikaisintaan 1.toukokuuta. Pelikausi päättyy syksyllä säätilanteiden mukaan, mutta viimeistään 30. syyskuuta.
Kauden pelioikeuden voi lunastaa  2021 kesäksi  35€/ pelikausi. Kausimaksuun ei vaikuta kuinka paljon pelaaja on kaudessa pelannut tai ollut pelaamatta.  Mikäli pelaajia on paljon samoina hetkinä, voi kukin pelioikeuden lunastanut varata 3h peliaikaa/viikko. Jos pelaajia ei ole samoilla hetkillä muita, voi pelata niin kauan kuin haluaa. Pelin on kuitenkin loputtava iltaisin klo 22.
Peliajat varataan verkossa  olevasta sovelluksesta. Sovelluksen päivitetty  revisio on käyttettävissä 5.6. 2021  aikana.

Pelikaudeksi kausimaksun maksanu voi pelata kentällä pelikaverinsa kanssa sekä kaksin- tai nelinpeliä. Pelioikeus kaudelle maksetaan tilille FI02 5672 4320 0487 94 viitteelllä ” 20475″.
Kentälle pääsee älylukon avaimella. Avainta lunastettaessa tehdään kirjallinen sopimus. Avaimen pantti  30€ maksetaan samalle tilille samalla viitteellä.
Avainpantti maksetaan takaisin pelaajan luovuttaessa toimivan avaimen takaisin.
Pelikausien väliseksi ajaksi avainta ei luovuteta välillä takaisin, vaan pelit voivata jatkua uuden kausimaksun myötä seuraavalla kaudella.

Tenniskentän lisätietoja antaa ja  vuokrausta hoitaa Anja Paksu 040 5239466
(yhteydenotot työaikojen ulkopuolella) tai sähköpostilla yhdistys@asevelikyla.fi